Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei <br> Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Ceai ecologic de gălbenele 20 g
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 10 lei
Stoc: Da
Greutate: 0.02 kg

RemoveAdd
Cod produs: CPM0028
Producător: Csíki Emese

Floare de gălbenele ( calendula officinalis )

 

Ceaiul de gălbenele este recunoscut pentru ca tratarea gastrită și ulcerul gastric și are efect antiinflamator și antibacterian. Se recomandă a se consuma 2 căni de ceai de gălbenele pe zi, dimineața și seara. Ceaiul de gălbenele are proprietatea de a calma și a ameliora durerile menstruale, în principal la persoanele anemice. Poate regla ciclul menstrual prin faptul că îmbunătățește circulația sângelui.

Vindecă infecțiile și reduce inflamațiile gingivale. De asemenea poate ajută la tratarea conjunctivitei prin spălarea cu ceai de gălbenele

Consumat cu regularitate într-o alimentație sănătoasă și echilibrată ceaiul de gălbenele este un remediu naturist eficient pentru sistemul imunitar. Motivul: florile de gălbenele conțin betacaroten, un antioxidant care se regăsește și în portocale și care ajută organismul să lupte cu bacteriile și virusurile. Printre celelalte substanțe active care acționează asupra sistemului imunitar se numără și uleiurile esențiale din gălbenele. În perioadele în care consumăm alimente care conțin grăsimi nesănătoase sau atunci când vrei să îți cureți organismul de toxine consumă ceai de gălbenele. Acesta are o afecțiune detoxifiantă asupra ficatului, a colonului, intestinelor și vezicii biliare.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei .