Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei <br> Livrãm și sâmbăta și duminica Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Livrãm și sâmbăta și duminica
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare în aceeași zi, în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru comenzi preluate până la ora 15:00.
Pălincă de cireșe sălbatică 500 ml
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 78 lei
Stoc: No
Cod produs: PV0016
Stoc epuizat
Contactează-ne
Greutate: 0.5 kg
Producător: Antalfi Zoltán

Pălincă de cireșe ne aduce aroma suava a verii senine și calde: ciresele mari, cărnoase și roșii, proăspat culese, devin ingredientul principal al băuturii tradiționale de Glodeni.

O băutura ușor midgalată care inglobează farmecul fructelor de livadă și gingășia inceputului de vară. Culoarea și gustul specifice fructelor se combină cu tăria alcoolului de calitate, iar băutura rezultată va face deliciul tuturor. Pălincă din cireșe ce păstrează proprietățile benefice ale fructelor ,este o recomandare perfectă pentru cei care iubesc aceste fructe.

 

Inapoi in timp cu pălincă de cireșe


Cine nu iubeste cireșele? Le asociem cu copilăria și cu zâmbetul copiilor cărora le devin în joacă cercei. Totodată, le asociem cu vara și cu bogățiile pe care aceasta ni le aduce în grădină. Pălinca este elixirul cireșelor. Ea reprezintă modul în care o conservăm pe toată durata anului. Apoi, o aducem pe masă de fiecare dată când dorim să ne incălzim și să ne inveselim sufletele. Cu un strop de voie bună și de voluptate licoroasă, pălincă din cireșe de Glodeni ne va reîntoarce în timp, sub cireș, în amintirea parfumată a verii. Dincolo de simbolistica cireșelor stau atuurile lor binefăcătoare care le deosebește de celelalte fructe.


Beneficiile fructelor


Născute din marinimia naturii, nici nu ne mira efectele lor spectaculoase asupra organismului. Cireșele sunt cele mai indicate fructe pentru persoanele care se feresc de glucide. Printre acestea, persoanele cu diabet sau cele care țin la siluetă. Pot fi consumate, așadar, în cantitățile dorite. Mai mult, proporțiile nutrienților de care avem atâta nevoie crește invers proporțional cu volumul caloric. Astfel, ne vom putea bucura de vitamine, sodiu, potasiu și minerale în proporții variabile. Cireșele sunt o hrană ideală și un energizant instantaneu pentru creier. Asta deoarece nu conțin grasimi, ci carbohidrați, fibre și chiar proteine. Consumul regulat poate constitui un ajutor în dieta pacienților convalescenți, sau în cea a bolnavilor cu afecțiuni renale, cu reumatism sau ateroscleroză.


Distilarea – de la fruct la pălincă


Cireșele sunt recomandate deopotrivă copiilor și adulților, și se numără printre cele mai potrivite deserturi pentru sezonul cald. Insa o mare parte din vitaminele cireselor si un plus de enzime se regasesc si in pălincă rezultata in urma distilarii. Aceasta ofera posibilitatea de a ne bucura de aceste fructe si sub o alta forma. pălincă este forma mai eleganta si mai rafinata a fructelor. Savurata cu masura si in momentele potrivite, pălincă de Glodeni din cirese va aduce gustul dulce si parfumul inconfundabil intr-un paharel plin cu minuni, cu o tinuta demna si de o calitate fara egal. Faceti-i loc langa aperitiv sau desert, ori rezervati-i locul de cinste la masa discutiilor cu prietenii si familia. Veti simti prezenta delicata a naturii transformata de niste maini dibace intr-o gustare fermecatoare.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

  • Zacuscă cu vinete 300 g
  • Înghețată artizanală de vanilie 400 g
  • Sarmale secuiești 450g
  • Ardei iute in oțet 150 g
  • Gem de afine roșii 300 g
  • Zacuscă cu fasole 300 g
  • Sirop de soc 500 ml
  • Sirop de cătină 500 ml