Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei <br> Livrãm și sâmbăta și duminica Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Livrãm și sâmbăta și duminica
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare în aceeași zi, în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru comenzi preluate până la ora 15:00.
Pălincă de pere Williams 250 ml
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 35 lei
Stoc: No
Greutate: 0.25 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: PV0005
Producător: Antalfi Zoltán

Pălincă de pere Williams este recomandarea ideală pentru cei care preferă o pălincă clasică, invăluită de farmecul în perelor zemoase și dulci. Direct din recolta bogată a toamnei. Pălincă din pere Williams este o băutură iubită de cei ce prefera pălinca aromată.

 

Pălincă de pere Williams – o băutură sofisticată


Pălincă de pere este una dintre băuturile clasice, deja cunoscute printre consumatorii cunoscători. Ceea ce aduce în plus Pălincă de pere Williams este nobletea soiului. Astfel, perele din soiul Williams sunt materia primă pentru obținerea acestui rachiu. La Glodeni, alegem cele mai proaspete pere Williams și le punem la fermentat pentru o perioadă optimă. După distilare, verificăm cu rigurozitate calitatea băuturii și o imbuteliem intr-o atmosferă propice pentru păstrarea proprietăților gustative și olfactive. De aici, pălinca devine recomandarea ideală pentru cei care preferă o pălincă clasică, invăluită de farmecul în perelor zemoase și dulci.


Direct din recolta bogată a toamnei, pălinca din pere Williams este o băutură iubită de cei ce preferă pălinca aromată. La Glodeni, perele sunt atent alese pentru a se obține cea mai fină pălincă. Gustul și aroma înconfundabilă a perelor Williams de toamnă se combina cu un alcool de calitate pentru o pălincă fără egal.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse