Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei <br> Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Filtre produse
Pălincă de prune 500 ml
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 65 lei
Stoc: No
Greutate: 0.5 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: PV0020
Producător: Antalfi Zoltán

Pălincă de prune este o băutură fermecătoare, prin accentele clasice reinterpretate în stil modern, un mix al fructelor coapte cu alcool pur. Răscolind amintiri, o astfel de băutură este perfectă pentru cei care iși doresc un pahar cu băutură simplă, delicioasă, perfectă.

 

Pălincă de prune – referința băuturilor spirtoase


Pălinca de prune este o băutură clasică, iubită de majoritatea bărbaților, in general, precum și de doamne, atunci când vor să se delecteze cu ceva tare. Când vorbim despre pălincă, ceea ce ne vine in minte prima dată este pruna – Pălincă de prune! Celebra pălincă a rămas de-a lungul timpului băutura de referință pentru categoria spirtoaselor, cu precădere in țara noastră. Prunele sunt fructele care ne-au fost la indemâna mereu și din care în gospodăriile noastre s-au făcut diferite bunătăți. Majoritatea puse deoparte pentru sezonul rece, în cămară, produsele din prune au fost deliciul intregii familii. Dacă pentru doamne și copii prunele s-au pus la păstrare in compoturi, dulcețuri, magiunuri sau marmelade, pentru domni, prunele s-au transformat intr-o foarte indrăgită băutură.


Rețeta face diferenta!


Pălinca de prune este mixul perfect de fructe coapte și alcool rafinat și pur. Prunele sunt culese și alese cu grijă în toiul sezonului. După selectare, iau calea recipientelor în care vor fermenta până în momentul în care vor fi distilate. Aici, controlăm atent calitatea băuturii și ne asigurăm ca ceea ce va ajunge pe mesele dumneavoastră corespunde standardelor noastre. Totodată, ne asigurăm că pălinca noastră de prune este ceea ce știți dintotdeauna – o băutură clasică. Rețeta noastră și procesul atent și mereu strict supravegheat de producere garantează o pălincă de cea mai bună calitate. Insă nu ne credeți pe cuvant, incercați-o!

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei .