Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei <br> Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Termeni și Condiții

             

                   

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.zakuska.ro

Condiții generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul www.zakuska.ro este operat de societatea Apetitus Magnus XXI SRL , cu sediul in Bld 1 Decembrie 1918 nr 193, Jud Mures, Mun Targu Mures, CUI 43666402, înscrisă in Registrul Comerțului cu numărul J26/199 /2021.

Scopul acestui site este de a ne desfășura activitatea comercială și de valorificare alimentelor tradiționale, sănătoase..

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. 

Vizitarea și achiziționarea produselor implică citirea cu atenție și acceptarea termenilor și condițiilor prezentate, ceea ce reprezintă înțelegerea dintre părți (contractul).

Administratorul site-ului www.zakuska.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Societatea Apetitus Magnus XXI SRL oferă utilizatorului acces limitat pe site-ul www.zakuska.ro și nu îi atribuie acestuia drepturi asupra conținutului. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Definiții

  1. Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică ce plasează o comandă

  2. Vânzător: în acest caz societatea Apetitus Magnus XXI SRL , 
  3. Produse și servicii: orice produs sau serviciu menționat în comanda ce urmează a fi furnizat cumpărătorului de către vânzător

  4. Comanda: documentul ce reprezintă comunicarea dintre vânzător și cumpărător prin care vânzătorul e de acord să livreze produsele și serviciile, iar cumpărătorul își dă acordul de a primi aceste produse și servicii și de a efectua plata acestora.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Va rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.zakuska.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Administratorul www.zakuska.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertențe (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). 

Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în produsul standard.

Politica de vânzare

Prin plasarea unei comenzi, cumpărătorul este în acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară activitatea (telefonic, e-mail).

Confirmarea comenzii de către vânzător, implică o acceptare a termenilor comenzii. Finalizarea comenzii este realizată printr-o confirmare telefonică sau electronică din partea vânzătorului către cumpărător. O comandă neconfirmată nu este considerată având valoarea unui contract.

Cumpărătorul trebuie să îi furnizeze vânzătorului informații adevărate, corecte, actuale și complete.

În situația în care vânzătorul primește informații eronate referitoare la facturarea și livrarea produselor, acesta nu se constituie responsabil pentru neonorarea comenzii la timp.

Politica de plată 

Toate informațiile referitoare la vânzare sunt specificate în comandă (preț, modalitate de plată și termenul de plată) . 

Modalitățile de plată sunt:

  • Ramburs 
  • OP
  • Card online
  • Card POS

Politica de livrare 

Comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, după ce acestea au fost confirmate de către societatea Apetitus Magnus XXI SRL 

Livrarea produselor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat cu care există o colaborare sau printr-un colaborator livrator.

Este exclusă ridicarea personală.

Durata livrării comenzii poate varia în funcție de mai mulți factori precum distanța de livrare, disponibilitate livratori, condiții meteo, condiții de trafic. Comanda va fi livrată la adresa indicată la momentul plasării comenzii.

Livrare în aceeași zi, în Cluj-Napoca, pentru comenzi preluate până la ora 15:00.

În cazul în care termenele de livrare nu pot fi respectate, vânzătorul este obligat să anunțe cumpărătorul de termenul de finalizare al livrării. 

Ambalarea corespunzătoare și transmiterea documentelor însoțitoare sunt asigurate de către vânzător. Acesta se descarcă de responsabilitatea sau riscurile asociate cu produsele în momentul predării acestora către firma de curierat sau partener livrator.

Politica de returnare 

În situația în care nu sunteți mulțumiți de produsul achiziționat de pe www.zakuska.ro ,aveți dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, prin completarea formularului de contact sau la adresa de email contact@zakuska.ro

Termenul de 14 zile se calculează de la data la care produsele au fost recepționate de către client.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a suspenda sau bloca accesul dumneavoastră la site în situația unor abuzuri (reclamații repetate în vederea obținerii contravalorii comenzilor).

În cazul unui retur, ambalajul trebuie să fie în starea inițială în care a fost livrat, fără urme de deteriorare. Din motive de igienă și sănătate nu acceptăm returul produselor alimentare desigilate de consumator, aflate în categoria produselor perisabile.

Pentru alte informații aveți posibilitatea transmiterii unei solicitări pe adresa de e-mail: contact@zakuska.ro

Sesizări 

Toți utilizatorii au dreptul să adreseze plângeri și reclamații cu privire atât la prelucrarea datelor cu caracter personal, cât și referitor la produsele recepționate. Toate solicitările vor fi prelucrate în timp util. Pentru orice sesizare, rugăm utilizatorii site-ului să ne contacteze la adresa de email  contact@zakuska.ro

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului.

 Societatea Apetitus Magnus XXI SRL nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

 Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între utilizatori și administratorii www.zakuska.ro sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului www.zakuska.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului www.zakuska.ro în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Alte prevederi

În cazul unui eveniment de forță majoră, niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor contractuale.

Prezentul document se supune legii din România. Eventualele litigii apărute între cele două părți se vor soluționa fie pe cale amiabilă, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, fie de către instanțele judecătorești române competente.

 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@zakuska.ro

               

   

Cele mai vizitate produse

Transport gratuit pentru comenzi peste 200 lei .