Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei <br> Livrãm și sâmbăta și duminica Transport gratuit pentru comenzi peste 150 lei
Livrãm și sâmbăta și duminica
Coș cumpărături
Coș cumpărături
Livrare în aceeași zi, în Cluj-Napoca și împrejurimi, pentru comenzi preluate până la ora 15:00.
Ulei de mac 250 ml
 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 40 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: UPR0007
Producător: Zebra Prodcom Srl

Valori nutriționale pentru 100 g produs:

  • Valoare energetică 900 kcal
  • Grăsime 100 g
  • Proteine 0 g
  • Glucide 0 g
  • Fibre 0 g
  • Sodiu 0 g
 

Uleiul de mac presat la rece conține in cantități mari fosfor, care joacă un rol proeminent în formarea oaselor. Împreună cu calciu, creează și întărește oasele și dinții sănătoși.

În plus, este responsabil pentru construirea membranei care înconjoară celulele, reglarea producției și funcției proteinelor, iar compușii care conțin fosfor conțin energia esențială pentru funcționarea celulelor.

Uleiul de semințe de mac este, de asemenea, bogat în vitamina E, magneziu și fier. Acesta din urmă împiedică dezvoltarea anemiei.

Reduce procesele de îmbătrânire. Consumul său este recomandat persoanelor cu boli ale sistemului cardiovascular, persoanelor cu hipertensiune arterială.

De asemenea, normalizează nivelul colesterolului din sânge. Datorită compoziției favorabile de acizi grași a uleiului de mac, reduce șansele de tromboză și embolie. Întărește nervii, are un efect calmant.

De asemenea, susține sistemul imunitar, astfel încât multe boli pot fi evitate. Accelerează vindecarea rănilor, crește performanța mentală.

De asemenea, este considerat un somnifer natural, așa că oricine are dificultăți de somn sau are alte probleme de somn ar trebui să consume seara, înainte de culcare.

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse